repeat.theseat@gmail.com
Free shipping for all orders of $150+

ALGEMENE VOORWAARDEN

  • Repeat the Seat verkoopt gebruikte banken die afkomstig zijn van zowel geregistreerde als niet geregistreerde particulieren.
  • Repeat the Seat weet vaak niet hoe lang of hoe vaak de aangeboden banken door de vorige eigenaar/eigenaren zijn gebruikt en is daarom niet in staat om de klant iets over de levensduur van een bank te vertellen. Dit betekent dat van de koper grote oplettendheid wordt verwacht betreffende de staat waarin de bank verkeert.
  • Repeat the Seat kent de verwachting van de koper aangaande het te kopen product niet. -Repeat the Seat doet niet aan ruilen. De klant mag/kan altijd een bank komen bezichtigen of proefzitten.
  • Repeat the Seat bied geen garantie op het gekochte artikel. -De kosten van eventuele bezorging worden vooraf, dat wil zeggen gelijktijdig met de betaling van de koopprijs bepaald en ter plekke met de vervoerder afgerekend. Het is niet mogelijk om in termijnen te betalen. Een aanbetaling op een gekocht artikel, dient minimaal 1/3 van het totale bedrag te zijn, met een maximum van 2/3 van het totale bedrag. -Alle banken kunnen voor een periode van 24 uur worden gereserveerd. Een reservering houdt in dat een klant, zonder aanbetaling, een optie heeft op een bank. Indien de reserveringstermijn verstreken is, vervalt de reservering en gaat het artikel weer in de verkoop.

Bezorgen

  • Repeat the Seat bezorgt aan huis tegen een vooraf afgesproken bezorgtarief. Artikelen worden niet verder dan tot achter de voordeur bezorgd. In een flatgebouw zonder lift geschiedt de bezorging slechts tot in de hal op de begane grond. Voor bezorging op hoger gelegen woonlagen word vooraf een prijs afgesproken die ter plekke met de bezorger word verrekend.
  • Repeat the Seat aanvaardt geen aansprakelijkheid m.b.t. schade aan banken ontstaan als gevolg van het in de woning plaatsen van de gekochte artikelen. Repeat the Seat en de klant komen gezamenlijk overeen wanneer de bezorging zal plaatsvinden. De klant dient ervoor te zorgen dat iemand aanwezig is op het tijdstip van bezorgen, tenzij uitdrukkelijk vooraf van deze regel is afgeweken. Indien ment niet thuis is bij het afleveren van de artikelen op de afgesproken plaats en tijdstip, dan worden bij de tweede bezorging opnieuw de bezorgkosten in rekening gebracht.
  • Repeat the Seat ziet erop toe de klant tijdig in te lichten wanneer, door dringende omstandigheden, de bezorging op een ander tijdstip dient plaats te vinden.
  • Repeat the Seat aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade aan de gekochte banken, welke schade is ontstaan als gevolg van te nauwe doorgang en of liften. Repeat the Seat aanvaardt geen aansprakelijkheid wanneer de bank voor een ander doel dan waar deze voor bedoeld is in gebruik is genomen, dan wel opzettelijk is beschadigd.Repeat the Seat aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die banken kunnen opdoen tijdens het transport door de klant.
  • Opgemaakt 1 juli 2019